Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

tam
gdzie morze nieba dotyka
cienka - jak w życiu - linia
przebiega
i blisko do niej - i tak
daleko
a ona falami zbliża się
i ucieka

39 584 wyświetlenia
253 teksty
27 obserwujących