Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zrozum...

Tak wiele ludzi koło nas,
ale czy chociaż raz pomyślałeś
czy może wiecznie zapominałeś,
że obok ciebie stoi ktoś
kto żyje, myśli i czuje
kto ma swoje ideały,
swoje własne morały
działania i codzienne troskania
Czy już rozumiesz?
Czy już pojmujesz?
Czy mu pomożesz,
zobaczysz w nim siebie?
To już zależy od ciebie
Pokonaj siebie

983 wyświetlenia
14 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!