Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyznanie

Tak...Weź mnie w swoje dłonie Niech poczuję że jest nas dwoje
Chcę oddać Ci serce swoje.
Zaczaruj ten cholerny świat który jest grosza wart.
I pozbawiony kolorowych barw

Uczyń aby każdy dzień był łatwiejszym
I spraw aby ból był mniejszym
Proszę! wybacz mi moją prawdę nie potrafię żyć inaczej
To jest droga moich marzeń i nie mogę się zatrzymać
Już nie potrafię

27 414 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!