Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak tu pusto
Wśród słów spisanych
Jakby zabrakło kogoś
Kto to by to docenił.

Tak tu pusto
Wśród serc bijących
Jakby nie było miejsca
By kogoś kochać.

Tak tu pusto
Wśród pokłonu dla życia
Braknie kolan
Wokół ugiętych ludzi.

Tak tu pusto
Wśród śmierci ciszy
Brakuje miejsc
Zostały pokoje.

147 705 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • LiaMort

    27 March 2015, 16:00

    To prawda Marti. ;)

  • Martini2726

    27 March 2015, 08:46

    Piękny wiersz. :) Ludzie często nie doceniają... Często dlatego, że po prostu nie chce im się zgłębiać różnych zagadnień i postaw/myśli innych ludzi. ;)

  • LiaMort

    19 February 2015, 22:57

    zawsze do usług.. tfu to znaczy słów. ;)
    miłego. ;)

  • nicola-57

    19 February 2015, 21:59

    Andzia, zauroczył mnie ten wiersz i wczoraj bardzo mi pomógł, pięknie dziękuję
    do miłego :)

  • LiaMort

    19 February 2015, 21:49

    Dziękuje. ;)

  • nicola-57

    19 February 2015, 19:48

    jeden z piękniejszych wierszy na portalu, pozdr.

  • LiaMort

    18 February 2015, 22:56

    M. nic nie poradzę. ;) będę pisać dalej. :)
    dziękuje wszystkim. ;)

  • .Rodia

    18 February 2015, 19:02

    no nie doceniają
    co poradzisz

  • odwrócona

    18 February 2015, 16:35

    ...piękne...cóż więcej można dodać....Pozdrawiam.

  • Ragroth

    18 February 2015, 12:19

    mmm... Piękny, aż moja dusza wyjrzała ze swego dominium.