Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Bez Ciebie"

Tak,nie mogę zapomnieć
Tamtego wieczoru
I Twojej twarzy,kiedy odchodziłaś
Myślę jednak,że to zwyczajna rzecz
Taki koniec tej historii
Zawsze uśmiechasz się
Ale w moich oczach
Widac troskę
Tak,widać ją dobrze
Nie,nie moge zapomnieć
Tego ranka
Kiedy myślę o mwoich troskach
Miałem wtedy Ciebie
A potem pozwoliłem Ci odejść
A teraz będzie tylko dobrze
Że Ci powiem
To,co chcesz wiedzieć

Nie mogę żyć
jeśli jest to życie bez Ciebie
Nie mogę żyć
jeśli jest to życie bez Ciebie
Nie mogę żyć

Tak,nie mogę zapomnieć
Tego wieczoru
Taki koniec tej historii
Zawsze uśmiechasz się
Ale w moich oczach
Widać troskę
Tak,widać ją dobrze

57 334 wyświetlenia
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!