Menu
Gildia Pióra na Patronite

" MON AMI "

Taki...On

Wrażliwości blask w jego oczach
Oraz dar mądrości się w nich kryje
Ciekawość do świata i radość z lata
Potrafi ogrzać serce zmarznięte
Rozweselić dusze krążące - niczyje
Tyle subtelności, czułości w nim
Dla mnie jest Wielki - MON AMI

Dziękuję...
Niech blask w Twoich oczach nigdy nie gaśnie...niech radość się w nich mieści
Kiedy życie nie pieści Nas...zawsze miej pogodną twarz mój Przyjacielu.

281 864 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!