Menu
Gildia Pióra na Patronite

Realna Kanalia

Takie to czasem bywają realia,
że kiedy wśród ludzi fałszywa kanalia
to źle jest tak jakoś i nikt nie wie czemu
a potem wnet wszyscy, lecz gdy jej już nie ma.

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!