Menu
Gildia Pióra na Patronite

Takie szczęcie mam do pecha
że ten pech się wręcz uśmiecha
czasem swędzi meczy drapie
gdy zasypiam kiedy chrapie.
jakie szczęście ma ten grzech
bo mnie kocha wieczny pech
smyram głaskam czule tule
że mnie kochać chce w ogóle.
na nic pieszczot mych starania
bo pod kołdrą śpi w ubraniach.

11 066 wyświetleń
95 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!