Menu
Gildia Pióra na Patronite

Takie myśli są zabronione.
Można się w nich zgubić,
A zaplątana w nie
Nie wyjdę z tego cało.
I nie jestem już sobą,
Bo każda taka myśl
Zmienia mnie.
Potem…
Potem jest tylko coraz gorzej.

6059 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący
  • marka

    22 May 2010, 20:47

    pospieszny wiersz.
    Dobra robota!
    Pozdrawiam

  • 22 May 2010, 20:37

    Lubię wiersze, ten jest wyborny, bardzo mi się podoba:)