Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

A wiesz...

taki stan to też ogród
wersy jak motyle siadają na skroni
i do zniesienia jest wszystko

smutek
kropka która już nie boli

którą wpleść w tytuł
można

jak w bukiet

22 050 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • zatopiony.wrak.

    16 March 2023, 23:55

    poruszasz mnie niezwykle

    • luterin

      24 March 2023, 19:39

      Dziękuję...