Menu
Gildia Pióra na Patronite

CHWILA

Tak Bardzo CIĘ KOCHAM Jak Cię Nienawidze , Tak Wiele Dla Mnie Znaczysz, a czasami Mniej Niż Zero, Gdy Cię Nie Widzę Wspominam Miłe Chwile, A Gdy Zobaczę Me Serce Płacze, Gdy Się Uśmiechasz, Uśmiecham Się Ja Lecz W Sercu Ochotę Zabicia Cię Mam, Dałaś Mi Chwilę I Ta Chwila Trwa,Do Końca Świata Miłości Ma ...

797 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!