Menu
Gildia Pióra na Patronite

mam

taką dziurę w suficie
w którą się schowam niebawem

kiedy się zmieni

gdy już przestanie mnie kochać
moja córka
jej matka
i babka od strony ojca

i wszystkie kobiety
które by chciały
bym w końcu był mężczyzną

42 461 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących
  • one drop for all

    25 October 2018, 02:56

    Eeeek.

    zgadzam sie z Rodia.

  • .Rodia

    10 October 2018, 15:49

    hehe

    ja mam zwałkowany tynk na suficie z niedbalstwa własnego
    obrzydliwie to wygląda
    nie pociąga

  • Papużka

    10 October 2018, 13:12

    Ciekawy

  • danioł

    9 October 2018, 20:48

    e e
    podłoge mam wysoko
    :)

  • .Rodia

    9 October 2018, 19:31

    musisz mieć nisko sufit by tak górnolotnie podejść do tego tematu

    (;

  • Sierjoża

    8 October 2018, 22:37

    Dałoł weź sie w garść, zdejmij szelki, podciągnij pory i pokaż, że tanio skóry nie sprzedasz... Miłego

  • 8 October 2018, 21:23

    A kogo kochają w tej chwili, Ciebie, czy tylko własne wyobrażenie o Tobie?
    Jeśli miłość jest prawdziwa, to kochają Ciebie, bez względu na oczekiwania innych i bez względu na to, kim próbujesz być.
    Dobranoc :))