Menu
Gildia Pióra na Patronite

Taką tęczą być
kolorami lśnić
w deszczu tańczyć na bosaka
ścieżką marzeń biec

niesforne myśli wyłapać
by cichym zaklęciem
w jedną złożyć całość

rozkołysze chwile
muzyką naszych serc
zawirują uczucia
by czerpać siłę z gwiazd

najczulszym szeptem
bliżej chmur
powiew wiatru rozwieje

magię naszych dusz..

11 299 wyświetleń
67 tekstów
27 obserwujących
  • mill

    1 June 2015, 20:09

    ...już mi słów do pochwał brakuje ;)....

  • Janya

    5 May 2014, 22:11

    Dziękuje;))
    miłej nocy;)

  • ano-nim

    5 May 2014, 22:07

    Taka własna tęcza tęcz ;)
    Piękne słowa.

  • Janya

    27 April 2014, 15:55

    ślicznie dziękuje .. Pozdrawiam wszystkich;)

  • Czinka

    26 April 2014, 16:01

    Pięknie i czule u Ciebie Natalko
    pozdrawiam :)

  • szaszlyk

    25 April 2014, 22:00

    nie mogłam się powstrzymać i oczywiście zabrałam wiersz do siebie, piękny wiersz bardzo optymistyczny:D

  • Naja

    25 April 2014, 20:51

    Piękne, rozkołysane uczuciami, czułe wersy :-)))

  • Zielonooka27

    25 April 2014, 09:30

    Kolorowo, tanecznie, zawirowało miłością
    Bardzo ładny wiersz
    pozdrawiam z daaaleeekkaa miłego weekendziku :)

  • Janya

    24 April 2014, 20:10

    Dziękuje Xavier;))
    pozdrawiam wieczorkiem;)

  • Xavier.

    24 April 2014, 19:54

    Magiczne wersy Natalko:)