Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cudzie mój...

taka piękna pogoda
a Ciebie tu nie ma
serce tęskni
serce umiera
słońce jasno skrzy się na niebie
a ja jak słońca
potrzebuję dziś Ciebie!
pięknie tu wszędzie
dookoła
ten cud aż do nieba woła!
gdybyś tylko mógł to zobaczyć
tutaj - w lesie
blask jasny leje się z nieba
a mnie to szczęścia
nic - prócz Ciebie
już nie potrzeba...

24 185 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!