Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z miłością na dłoni

Taka miłość
kradnie nam serca na zawsze

przemijamy
w ułamku sekundy

zmieniamy swoje
podejście do życia

próbujemy dopasować
kolejne elementy układanki

pokonujemy góry
strzeliste wzgórza

upadamy na ramiona
które nas niosą

i patrzymy na siebie
tak samo jak wtedy

gdy iskry sypały
nam się z kieszeni

gdy dotyk był
muśnięciem skrzydeł motyla

a czułość wpleciona
w dwie dłonie

dojrzewała na słońcu
pod palmami drzew

dziś próbujemy jeszcze rosnąć
opleść korzeniami

choć już dawno należymy do siebie.
https://www.youtube.com/watch?v=-MZgtCp8mtc&ab_channel=CYNVEVO

65 917 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!