Menu
Gildia Pióra na Patronite

* Księżyc za Chmurami *

Taka mądra dziewczynka
a taki głuptasek...
MAMO!!! Ten potwór w drzwiach moich stoi!!!
Patrzy się podle! Chce zrobić mi krzywdę!
Zabierz go stąd, proszę! Ja się go boję!

W telewizji raz dziennie
pokazywać powinni
twarz jednego przynajmniej
dzieci dręczyciela,
żeby wszyscy wiedzieli
za co trafi do pierdla
aby w miejscu tym przykrym
zrobili z niego (-stop-cenzura-).

Taka słodka i śliczna,
tak wrażliwa i krucha.
Czemu krzywdzi ją człowiek,
który kochać ją powinien?

Ty cholerny potworze!
Jeśli zmienić się nie chcesz,
chociaż zapłać za to wszystko,
czego jesteś jej winien!

Inspirowane...

Dedykowane...

19 853 wyświetlenia
285 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!