Menu
Gildia Pióra na Patronite

* Dla Nas *

Taka jest natura rzeczy ...
kura gdacze, wrona skrzeczy,
nie zbierzesz dłońmi z podłogi rozlanej cieczy
i nie złapiesz byka za rogi
w dosłownym tych słów znaczeniu.

Marzę o spełnieniu
mych marzeń w dosłownym znaczeniu
i o w pięknym szaleństwie się z Tobą zatraceniu
oraz o cierpienia wynagrodzeniu ...

* Dla Joanny Marty Mleczko *
http://www.youtube.com/watch?v=Te_VAVV0sWw

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    15 January 2017, 12:52

    Spełnią się ❤ uwierz tylko