Menu
Gildia Pióra na Patronite

To do "Was"

Tak, wy, szanowni hipokryci i ludożercy,
nieświadomi oraz w pełni świadomi swego postępowania egoiści,
wykorzystujący i obrażający,
nękający i dokuczający
fizycznie jak i psychicznie,
przewrotni i niezdecydowani,
dobrzy i źli na siłę,
znudzeni samarytanie,
wampiry psychiczno-energetyczne,
pasożytnicze 'ofiary' niesprawiedliwości i ludzi...
[i długo bym tu jeszcze mogła wymieniać rozmaite odmiany tych przypadłości]
Ogarnijcie się, bardzo proszę.
Bo jesteście żałośni.
Z poważaniem, oraz (chcąc nie chcąc) politowaniem:
Autorka

5329 wyświetleń
41 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!