Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak wlasnie mija nam czas
Tak wlasnie mija nas czas
Tu się coś zrobiło
Tu się coś zrodziło
Domu nie było
Lat przybyło
Mnie tam nie było
Byłem w innym świecie
Gdzie kraty gdzie strach
Byłem tam gdzie strach
Gdzie kraty gdzie Bach
Ale tylko w mojej głowie
Mądrej głowie dość pół słowie
Byłem tam gdzie czas się zatrzymuje
Gdzie człowiek się rujnuje
Gdzie słabość na jawę wychodzi
Gdzie argument siły
A nie siła argumentu
Gdzie diabeł ma uciechę
A anioł łzy ociera w skrzydła
Gdzie czyste zło wcielone
Patrzy na błędy popełnione
Ale przyszedł czas że
Wolności są jak poznałem
Przemiany do znałem
Przeszedłem przez piekła część
Teraz żyje boze szczęść
Teraz inny lepszy spokojny
W słowie Zatracony
Tak trwam
Prawdę mówię Wam

27 871 wyświetleń
190 tekstów
19 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!