Menu
Gildia Pióra na Patronite

To nie powinno tu być

Mr.Dreamer

Mr.Dreamer

Tak wiem przepraszam ze jestem szalony
Ze nie zapominam i czuje na sobie myśli świata
Przepraszam Cię z kolan za moje wady i żal i za rozczuleń moich dokonania
Wiem ze bez Ciebie ten pociąg jedzie i tym razem nie będzie przesiadki
I chociaż sie nie widzimy a Ty jesteś częścią mojego szaleństwa to zasługujesz na to by wiedzieć ze tylko dzieki Tobie czuje normalnie

4040 wyświetleń
64 teksty
5 obserwujących
  • krysta

    3 June 2015, 22:15

    uświadomienie sobie pewnych spraw i przyznanie się do tego...odważnie i ładnie.
    pozdrawiam

  • Papużka

    10 May 2015, 01:45

    Piękne wyznanie...
    Czy bez korelacji miedzyludzkiej bylibyśmy inni. Celowa kropka. Pozdrawiam