Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dar

Tak wiele pragnień
tak wiele uśmiechów

To co ludzkie
wciąż tak bardzo nieznane

Nadzieją pozostały marzenia
marzenia od zawsze były modlitwą

To poszukiwanie z wiarą
że ktoś w końcu
głęboko dotknie
kawałkiem nieba

Będąc sercem otwartym jak nigdy
od początku posiadam sam siebie

I teraz widzę te wszystkie twarze
raz jeszcze
w tej jednej Twarzy

To jakby ostateczne słowo

Już wiem
Więź ta jest nieśmiertelna
jest to bezinteresowny dar z siebie

17 459 wyświetleń
212 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!