Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas

Tak wiele mamy czasu
A jednak go brakuje.
Szukając ciszy wśród hałasu,
Nie widząc znaku, który koniec zwiastuje.

Trzeba żyć pełnią życia,
Choćby nas krytykowali.
Mamy możliwość szczęścia odkrycia,
Zmarnowanego czasu będziemy żałowali.

13 424 wyświetlenia
74 teksty
3 obserwujących
  • 15 July 2013, 22:24

    Dziękuję za opinię i pozdrawiam. :)

  • misiek45

    15 July 2013, 20:46

    Co racja to racja nie ma co marnowac czasu i trzeb życ pełnią życia,ono jest tylko jedno-pozdrawiam serdecznie:)