Menu
Gildia Pióra na Patronite

sam

tak trudno wybaczyć
analizując strukturę własnego obłędu
gdy jestem sam i bitwa przegrana
otwieram usta tylko by oddychać

wierne strun dźwięki i butelka wspomnień
mamią wnętrza, ukazują nagość
cień mnie opuścił, odszedł
jestem winien

tak trudno wybaczać
sobie

15 741 wyświetleń
139 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!