Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

tak trudno ugasić płomień
gdy iskry w niebo wzlatują

zatrzymać - myśli
gdy płoną poezji naturą
i drżenie słów
wewnątrz kropli - trudno

a świeczkę tak łatwo zdmuchnąć

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!