Menu
Gildia Pióra na Patronite

---

Tak, to ja,
Zbieg okoliczności.
Jesteśmy dwaj,
nie udawaj radości.
Zaraz, bądź cicho
i zacznij milczeć do mnie,
lecz nie za szybko.
Proszę, milcz wolniej.
Po co te nerwy,
czy to pot na Twej skórze?
Potrzebujesz przerwy,
by móc pomilczeć dłużej?
Ależ proszę bardzo,
mamy na to całe wieki!
Sekundę marną,
skróćmy Twoje męki.
Pod zasłoną z rzęs
nie ukryjesz się, kochana.
Odejdę precz,
wrócę gdzieś tak z rana.
Wszystko takie mdłe,
tak rozpływa się w Twych ustach...
Pójdę sobie, gdzie
moja czaszka będzie pusta.

36 491 wyświetleń
369 tekstów
41 obserwujących
  • awatar

    26 August 2010, 12:41

    jest to ni o czem czy o ni czem ?, pozdrawiam z pełnej czaszki ?