Menu
Gildia Pióra na Patronite

tak sobie jesteś dla mnie
a ja jestem dla ciebie

mam do kogo tęsknić
i dla kogo pisać wiersze

jak to robisz
że wszystko ode mnie dla ciebie

jakim cudem
moje szczęście nosi twoje imię
a ty nosisz w dłoniach moje małe serce

8949 wyświetleń
50 tekstów
5 obserwujących
  • Hares

    26 March 2017, 18:28

    miło czytać szczęśliwe wiersze :) tak mi się skojarzyło serce w plecaku :)