Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Pragnienie"

Tak siedzę tu i
Niekiedy myślę,że się
Załamię i płaczę
A w moich oczach jest pragnienie
Pewnie Ci wszystko jedno
I nawet nie wiesz, że
jestem tak samotny, tak samotny
I wszystko na mnie się wali
Że samotność zabija mnie
Pragnę dać wolność mym myślą
O Tobie dziewczyno ze snów
Wciąż śnię znów

Dziewczyno ze snów,
Och, czego zadręczasz mnie znów
Dziewczyno ze snów,
Głośno krzyczę imię twe
Dziewczyno ze snu
Och jak pragnę Cię

Dziewczyno ze snu
daj mi trochę czasu
By pobawić się swoimi myślami
Dziewczyno ze snu
Chciałbym byś była tu
Pewnie Ci już wszystko jedno,że
Jestem tak samotny, tak samotny
Jak palec u nogi,że
samotność zabija mnie.

57 109 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!