Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kochany..

Tak się w Ciebie wpatruję
i widzę cię kochany...
Jesteś słońcem i gwiazdą
z cząstki marzeń utkany.
Najpiękniejszą historią
listem barwnym w butelce
szumem morza w błękicie
talia asów w mej ręce.

Jesteś rosą poranka,
czystym niebem zza chmury,
ukojeniem dla duszy,
gdy mnie męczą tortury.

Jesteś świeżym oddechem,
Którym karmi się ciało.
Chcę Cię widzieć codziennie,
bo mi Ciebie jest mało.

9238 wyświetleń
92 teksty
26 obserwujących
  • żyjmarzeniami

    6 April 2015, 11:09

    dziekuję za miłe słowa :)

  • 13 March 2015, 16:20

    cudowny :) pięknie piszesz

  • Nikaaaa

    13 March 2015, 13:59

    piękne

  • Malusia_035

    13 March 2015, 13:29

    bardzo ładny

    Pozdrawiam :))