Menu
Gildia Pióra na Patronite

zaduszki

tak pusto dzisiaj w mieście
czy liście przez noc spadły z drzew,
czy ludzie nie wrócili jeszcze?

jakby tempo na chwile spowolniło życie
wypełniając ulice nostalgiczną ciszą
tylko psy merdając ogonem spacerują w zachwycie
póki pan przy nodze z nadzieją się cieszą

69 597 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!