Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieistnienie...

Tak pragnęłam
zobaczyć podziw
w oczach bliskich
że byłam gotowa

Wracać rowerem
zmęczona po pracy
gdzie jesienne dni
stały się zbyt krótkie

Zapał gasł z każdym
nowym tygodniem
bo przestałam być
dziewczyną z duszą...

26.06.2017

52 746 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • RozaR

    26 June 2017, 22:31

    Bardzo ładnie - taki ładny smutek .

  • Cris

    26 June 2017, 21:31

    w tej duszy wciąż gra... :)