Menu
Gildia Pióra na Patronite

sąsiadowi

tak pięknie nauczyliśmy się
zamykać drzwi za własnym bólem
że nawet siebie samych
znamy już tylko z niesłyszenia
bicia serca

28 890 wyświetleń
275 tekstów
113 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!