Menu
Gildia Pióra na Patronite

Parole

Tak pięknie mówisz o miłości
Nie mogę przestać słuchać
Jesteś dla mnie jednym słowem
Tańcem po wschodzące słońce
Uczuciem wiatrem wyszeptanym
Zapachem perfum zapisanym
W pamięci codziennego życia
Co odleci, gdy zabraknie słów

7114 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących