Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak mało, lecz tak dużo

Tak niewiele potrzeba, by kogoś zranić.
Tak niewiele potrzeba, by kogoś ocenić.
Tak wiele potrzeba, by sobie poradzić.
Tak wiele potrzeba, by kogoś docenić.

Małymi gestami możemy dużo dać,
Podając komuś pomocne ręce.
Mały człowiek może wielkim się stać,
Lecz do tego trzeba mieć wielkie serce.

13 424 wyświetlenia
74 teksty
3 obserwujących
  • 22 June 2013, 23:56

    Dziękuję pozdrawiam :)

  • misiek45

    22 June 2013, 22:49

    Śliczny wiersz i mądre w nim słowa-pozdrawiam miło Weroniko :))

  • marektomek

    22 June 2013, 14:52

    tak niewiele trzeba by serce uszczęśliwić,
    tak niewiele trzeba by te serce zranić...

  • 22 June 2013, 14:27

    Dziękuję. :) Również życzę miłego weekendu. :)

  • 22 June 2013, 13:31

    Dziękuję :)

  • krysta

    22 June 2013, 13:26

    Pięknie napisane ''Lecz do tego trzeba mieć wielkie serce.'' i dojrzeć trzeba...pozdrawiam :)