Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak nienaturalnie
Wykrzyczane
Milczenie

Nierealnie
Usłyszana
Cisza

Wzięty w objecia
Cień
Swej wartości

A.M.K.

6641 wyświetleń
79 tekstów
0 obserwujących
  • Lola_♡

    3 April 2016, 15:04

    Ach, dziękuję~
    Miłego dnia Cris :)

  • Cris

    2 April 2016, 23:01

    zatrzymuje.
    pozdrawiam Lola ;)