Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak nie wiele

Tak nie wiele trzeba
By chęć życia przywołać
Wystarczy uśmiech
Dobre słowo
Promień słońca
I znów chce się wstać
Otworzyć dzień
Jak czystą kartkę w notesie
Wyjątkowy dzień
Nie do powtórzenia...

18 837 wyświetleń
159 tekstów
4 obserwujących
  • maruda1993

    30 May 2021, 09:36

    pewnie nawet kartke dalej dac i wstac z usmiechem i trwale byc xd

  • silvershadow

    29 May 2021, 08:29

    tak, niewiele