Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pętla...

Tak nie pasujesz
do stylu zycia
jaki wykreowałam
sobie przez lata

Nie przypominasz
nic z barwnego
ptaka jakim jestem
kiedy ubieram sie

W jaskrawe sukienki
ale idealną robisz
na sercu pętle
abym nigdy nie odeszła..

21.05.2017

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Salomon

    22 May 2017, 09:15

    Gdyby ludzie dali pozwolenie żyć swoją naturą drugiemu człowiekowi zamiast próbować go zmienić, może sam w końcu uczył by się na swoich błędach :)

  • Pechowa_

    21 May 2017, 23:05

    Hmm kazda opinia jest trafna ;)

    Sciskam Cieplo :)

  • Naja

    21 May 2017, 22:52

    Ach te damsko - męskie zależności... :-)))

  • Cris

    21 May 2017, 22:08

    Przystanęłam przy wierszu, jak ta pętla, co zatrzymuje...
    Pozdrawiam.
    :)

  • onejka

    21 May 2017, 20:28

    Miłość jest przewrotna