Menu
Gildia Pióra na Patronite

Plan

Tak naprawdę nie wiem
dokąd idę
jaki mam cel
mówią że ważna jest droga
która idąc osiągniemy szczyt

co jest mi przeznaczone

ciągle błądzę
dajesz mi Boże cenne drogowskazy
tylko ja uparcie brnę pod wiatr
wiem że się mylę

a ty Boże masz dla mnie plan

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!