Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak nagle się to stało
Coś mnie zabolało
I wtedy już wiedziałam
Sama się na to pisałam
Ty przy mnie dzielny byłeś
Dobrze że mnie nie puściłeś
Chwile później nam ją pokazała
Ona była taka mała
I tak moje serce się narodziło
Które wcześniej we mnie żyło

38 488 wyświetleń
228 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!