Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak na jutro...

...
Tak na jutro...
nie mogę obiecać
nawet to co czuję ważne jest tylko dzisiaj...
dotyk pocałunek
umiera i kruszy się jak liść
i wszystko się sennie wycisza...
tak na jutro...
nic nie wiem
zatrzymać coś mogę
czy wszystko utracę...
jak piach
jak pył
ulatuje i przelewa się życie...
roztrwania się oddech z wiatrem...
Anita Steciuk

15 380 wyświetleń
173 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!