Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Tak lekko i zwiewnie
uciekasz mi
z każdym oddechem
Cię mniej
naprawdę tak mało
Ja chciałabym pisać
Ci sonety
jak Twój uśmiech- tak piękne
I nucić melodię
uwodzącą Twym zapachem
a na rzęsach zaś Twoich
zostawiać marzenia
które się nie spełnią
A Ciebie tak mało
i w snach i spojrzeniach

1937 wyświetleń
23 teksty
4 obserwujących
  • Seneka 18

    11 September 2011, 17:41

    Przepiękny utwór prostotą i sercem pisany...