Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdy boli dusza...

tak łatwo złapać dołka
poddać się bez bicia
pogderać i ponarzekać
zawyć do księżyca

tak łatwo złapać dołka
szare kolory ma tęcza
na niebie cały świat
tonie w płaczu kroplach

tak łatwo złapać dołka
nic się nie podoba
najlepiej strzelić focha
to nie wielka mi sztuka

tak łatwo złapać dołka
wszystko krzyczy wokół
zbawić może silna wola
nic na siłę nic na przymus

wyrwiesz się wtedy z dołka
musisz chcieć sam po prostu
wyjść z marazmu dna
gdy bardzo boli dusza

93 530 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!