Menu
Gildia Pióra na Patronite

Naiwny

Tak łatwo dałeś się nabrać
Tak łatwo uwierzyłeś
Za pewnik wszystkie kłamstwa
W nic nie zwątpiłeś
Tak łatwo oszukały
Oczy Cię Twoje sprzedały
Myślenia pożałowały
Choć wszystko wyraźnie widziały.

8354 wyświetlenia
59 tekstów
3 obserwujących
  • RozaR

    30 August 2016, 20:24

    Realne i dobre przesłanie
    ale
    rymy na eś ęś- ły ły