Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiersz o miłości

tak ładnie
uśmiechnęła się
miłość do mnie
zębów nie miała i
szczęki też nie

ale choć
usta wygięła...

14 512 wyświetleń
187 tekstów
4 obserwujących
  • fyrfle

    27 April 2016, 08:46

    O To to Ewa.

  • 27 April 2016, 08:00

    na miłość nigdy nie jest za późno
    na samotność zawsze zbyt wcześnie

  • Schmerz

    27 April 2016, 07:50

    Miłość kochająca chce całować i bez zębów da radę :)

  • fyrfle

    26 April 2016, 14:29

    Miłość kochająca nie chce gryźć chce ssać.

  • Emilia Szumiło

    25 April 2016, 20:01

    jak nie ma zębów to przynajmniej nie ugryzie ;)