Menu
Gildia Pióra na Patronite

Brak

Tak, jakby czegoś brakowało...
Kogoś nie widać...
Ktoś się gdzieś chowa...
Ale nie ma go tam,
ani tam
ani tam.
Więc gdzie?
Gdzie go szukać, skoro go nie widać?

357 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!