Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Będę tęsknić... "

...

Tak jak tęskniłam przez lata
Do ogrodów dziecięcych dni
Gdzie strumyk cicho szumiał
Zabierał problemy dziecięce
Mnogie troski młodziencze
Potrafił ukoić nastoletnie serce
Tak jak tęskniłam przez lata
Będę tęsknić do końca świata
Do końca mego świata

10.02.2021
23:34

281 819 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!