Menu
Gildia Pióra na Patronite

Scena 467

Tak gorące, mnie mylące
Zawodzące
Głupie słowa

Już cię łapię
Znów wygarnę
Milczeń deszczem zaś ugaszę

Dobre słowa

W dzień ponury
Gdzieś nad chmury
Powiruje

Moja głowa

W strzępach waty
Z myślą za tym
Który dawał

Proste słowa

Znów zamilknę
Z sieci zniknę
By usłyszeć

Już nie kocham

3952 wyświetlenia
57 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!