Menu
Gildia Pióra na Patronite

lewitowanie

tak dobrze
i bezboleśnie
uśmiecham się do sufitu
i do kropelek co szczęściem
na chwilę oczy zamykam

drżą usta
wołam anioły
szybuję
zapadam w bezchmurność
już dosyć
tak wiem będzie boleć
następna dawka na jutro

1805 wyświetleń
30 tekstów
5 obserwujących
  • Malusia_035

    1 April 2015, 11:23

    Przyjemnie się czyta i mnie porwał

    Pozdrawiam Anno :))

  • krysta

    31 March 2015, 11:12

    zatrzymuje treścią...ciekawy wiersz.
    pozdrawiam Anno :)

  • nicola-57

    31 March 2015, 11:06

    czuję to, bliskie mi, bardzo za, miłego

  • mill

    31 March 2015, 06:22

    ..ładnie ;)....