Menu
Gildia Pióra na Patronite

„Zwiędłe kwiaty”

Tak długo czekały
Spragnione
Usychały
Aż w końcu
Zwiędły
W zapomnieniu
Kwiaty
Nasze

1418 wyświetleń
10 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!