Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak często się spotykamy…
Szkoda, że tylko oczami.
Ocieramy się o siebie…
Zapachem skóry.
Czujemy z daleka ciepło naszych ciał.
Gestami się wyrażamy;
Rozmawiając jednak tylko z innymi…

Czy znajdziemy w sobie odwagę?
Czy damy szanse światu?
Czy powstanie dzięki nam coś pięknego?

11 897 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
  • Cris

    4 October 2015, 12:34

    Tęsknie i pięknie.
    Pozdrawiam serdecznie :)