Menu
Gildia Pióra na Patronite

samotność po uszy

tak cudownie
jest mieć
kogoś

kto
rozumie Cię bez słów
patrzy Ci prosto w oczy
emanuje szczerością
być może czasem bolesną

ktoś kto przytuli
poda rękę
da poczucie sensu
bezpieczeństwa
pocałuje
rozbawi
porozmawia choćby całą noc
uspokoi
ukoi ból duszy i serca
ktoś na kogo można czekać
długo, bo i tak się zjawi
ktoś kto będzie
ucieczką
od okrutnego świata

szkoda, że ja nie mam takiego
kogoś...

12 032 wyświetlenia
86 tekstów
2 obserwujących
  • 9 October 2013, 21:58

    w moim klimacie, super

  • 6 October 2013, 11:56

    Wiem Gerard, ale mam takie chwile, że jest mi po prostu źle z tym. Tak niezwykle przykro. W takiej właśnie chwili powstał ten utwór.
    Miło, że czytasz moje wiersze.
    Pozdrawiam niedzielnie :)

  • Seneka 18

    6 October 2013, 11:41

    Hmmm... wszystko przed Tobą... jesteś młodą kobietą...
    Będzie dobrze :)

  • 6 October 2013, 11:38

    dokładnie Kasiu.
    pozdrawiam cieplutko ;)

  • 5 October 2013, 19:41

    dziękuję Wam za opinie ;))
    tak Aniu, wszystko przed Nami :)

  • Pechowa_

    5 October 2013, 19:31

    Ja też nie mam takiego kogoś.. wiec także wszystko przed Nami ;)

  • czarna mamba

    5 October 2013, 16:42

    fakt nie zaprzeczalny:)że to fajna sprawa:)pozdrowka:)